studioprex

KIEF'S

KIEF’S is een start-up bedrijf die tot op heden te vinden is in de schoenenbranche. Wij hebben KIEF’S voorzien van een huisstijl, bevattende een logo, logo met tagline, kleuren & een typografie. Dit hebben wij vastgelegd in een merkwijzer, waarin informatie en regels staan hoe het merk zich uit (ook wel de ‘Tone of Voice’).

KIEF’S is een start-up bedrijf die tot op heden te vinden is in de schoenenbranche. Wij hebben KIEF’S voorzien van een logo, tagline, kleuren & een typografie. Dit hebben wij vastgelegd in een merkwijzer, waarin informatie en regels staan hoe het merk zich uit (ook wel de ‘Tone of voice’).

handleiding foto

Handleiding

Bij aankoop van een schoenen box bij KIEF’S zit er een handleiding bij voor hoe je de box in elkaar zet. Zo hebben wij zo min mogelijk tekst geprobeerd te gebruiken, en door middel van simpele illustraties duidelijk uitgelegd hoe het werkt.

Flyer

Bij elke bestelling wordt een flyer meegeleverd om de klant te bedanken. Ook staat hier extra informatie op die KIEF’S er graag op wou hebben. Ook hebben we ruimte overgelaten voor een stempel van het logo.

Flyer

Productfoto's

Voor de verkoop van KIEF’S schoenenboxen dienen de product foto’s aan bepaalde eisen te voldoen, zoals de grootte van de foto. Wij spelen met de kleuren, schaduwen en belichtingen zodat het product er verzorgd uitziet. Ook perfectioneren wij de foto’s door onzuiverheden of stoorobjecten weg te werken.